fbpx
Queden ...
per la 22a Fira de Santa Llúcia

L'Agenda

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre tota l'actualitat de Canyelles al teu correu electrònic.

Si us plau, activeu el javascript per enviar aquest formulari

Es constitueix el nou ple del Consell d'Infants de 5è curs

2023 10 18 consellinfantsgrupboconstitucio5 copiaEl nou ple del Consell d'Infants dels alumnes de 5è curs de l'Escola Sant Nicolau ha quedat constituït aquest dimecres 18 d'octubre. Els nous regidors han pres possessió del càrrec en una sessió plenària presidida per l'alcaldessa de Canyelles, Rosa Huguet, que ha tingut lloc al Saló de Plens de l'Ajuntament de Canyelles. 

Els nous integrants del Consell d'Infants han pres possessió del càrrec i l'alcaldessa ha declarat constituït el Consell d'Infants que, en aquesta primera sessió, ja ha aprovat per unanimitat el seu primer acord, la defensa de la pau i el rebuig a qualsevol mena de violència.

Durant l'acte, en el qual també ha pres part la regidora d'Ensenyament Marta Romero, l'alcaldessa de Canyelles, Rosa Huguet, ha explicat la importància d'un òrgan de participació ciutadana com és el Consell d'Infants i ha destacat alguns dels projectes que ja s'estan desenvolupant des de que es va posar en marxa el curs 2019-2020.

Un cop constituït el ple del Consell d'Infants de 5è curs, està previst que el mes de novembre tingui la primera sessió plenària en què plantejaran els projectes en què tenen la intenció de treballar.

2023 10 18 consellinfants5econstitucio

 

Òrgan de participació ciutadana

L’Ajuntament de Canyelles i l'Escola Sant Nicolau van posar en marxa el curs passat el Consell d'Infants, un nou òrgan de participació ciutadana que dona veu als més petits i els permet conèixer com funciona l’Ajuntament i les institucions públiques, promovent els valors del diàleg, la negociació i el treball en equip. Els integrats del Consell d'Infants treballen en temes i propostes concrets, que després es traduiran en accions a fer al municipi, que s'inclouran en el  pressupost municipal. 

A l'escola Sant Nicolau hi ha dos grups que formen part del Consell d'Infants, els de cinquè i els de sisè. 

En el curs 2022-2023 també es va crear  el Consell de Joves que dona continuïtat a la feina que els alumnes de 1r d'ESO van iniciar mentre cursaven sisè a l'escola Sant Nicolau. 

El Consell d'Infants està treballant en diversos projectes com la creació d'un parc de natura al municipi o la d'un carril bici, entre altres propostes.