fbpx

L'Agenda

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre tota l'actualitat de Canyelles al teu correu electrònic.

Si us plau, activeu el javascript per enviar aquest formulari

Articles

El ple municipal aprova el compromís de Canyelles amb els objectius de sostenibilitat de l'Agenda 2030

2022 03 29 pleordinari2 copiaL'adjudicació del nou contracte del servei de neteja viària, la regulació de la publicitat al municipi, el conveni per dur a terme la xarxa que ha de portar l'aigua al sector Palmeres i la inclusió de Canyelles a la Xarxa d'Entitats Locals per al Desenvolupament dels ODS de l'Agenda 2030 o l'aprovació del codi de conducta dels alts càrrecs electes dels ens locals són els principals punts de l'ordre del dia del ple municipal ordinari celebrat aquest dimarts 29 de març. 

Nou Servei de Neteja Viària

El ple ha donat llum verda a l'adjudicació del contracte del servei de la neteja viària de Canyelles a l'empresa que ha resultat guanyadora del procés de concurs públic que ha fet l'Ajuntament de Canyelles. És l'empresa FCC Medio Ambiente S.A.U. per un import de 1.499.596,20 euros i una durada del contracte de vuit anys.

El procés s'ha fet, com marca la legislació, després que caduqués el contracte amb l'adjudicatari anterior.

Regulació publicitat estàtica i dinàmica al municipi

Un altre dels punts aprovats inicialment ha estat la regulació de la publicitat al municipi, a través d'una ordenança, amb l'objectiu de protegir el paisatge urbà i la tranquil·litat dels veïns.

Xarxa d'aigua al sector Palmeres

A la mateixa sessió s'ha  aprovat inicialment el conveni urbanístic relartiu a l'adquisició dels terrenys per a l'execució de la xarxa d'impulsió de l'aigua, en el marc del procés urbanístic del sector Palmeres.

Un conveni afecta al procés per portar l'aigua a través de canonades  des de l'estació de bombeig fins al dipòsit d'aigua potable que ha de donar servei al sector Palmeres. S'emmarca en una nova etapa del procés urbanístic de Palmeres per dur l'aigua potable fins al sector. 

Adhesió a la Xarxa d'Entitats Locals per al desenvolupament dels ODS de l'Agenda 2030

En el seu compromís amb el medi ambient i la sostenibilitat, l'Ajuntament de Canyelles, per unanimitat, s'adhereix a la Xarxa d'Entitats Locals per al desenvolupament dels 17 objectius de desenvolupament sostenible (ODS) de l'Agenda 2030 aprovada per les Nacionls Unides.  Aquests ODS s'estructuren en sis eixos principals comm són  Aliances per assolir els objectiu, Acció Climàtica, Ciutats i Comunitats Sostenibles, Reducció de les Desigualtats, Igualtat de Gènere i Educació de Qualitat.

La Xarxa d'Entitats Locals està promoguda per la Federació Espanyola de Municipis i Províncies (FEMP) per desenvolupar de manera coordinada actuacions entre governs locals per permetre assolir els resultats de l'Agenda 2030. 

Codi de conducta dels alts càrrecs dels ens locals 

En l'àmbit de transparència, l'Ajuntament de Canyelles també ha aprovat el Codi de Conducta dels Alts Càrrecs dels Ens Locals. Es tracta d'un model de codi de condjucta que conté els principis ètics i de bon govern a què s'han de sotmetre els alts càrrecs, com també les normes de conducta per les quals s'han de regir.

A la mateixa sessió plenària, entre altres qüestions, es va aprovar la modificació del Reglament Municipal d'Honors i Distincions municipal per incloure el de Primer Canyellenc/Primera Canyellenca de l'Any. I tambés es va aprovar el procediment a seguir per l'Àrea d'Intervenció en el cas que s'adoptin acores o resolucions amb omissió del tràmit de fiscalització prèvia, també en l'àmbit de transparència.

Sessió plenària

Una sessió plenària celebrada telemàticament i retransmessa en directe pel Canal Youtube de l'Ajuntament de Canyelles, en què tots els punts, a excepció del 7, s'han aprovat per unanimitat. El ple el podeu veure íntegrament a: https://youtu.be/fb4VKD4mdw8