fbpx
Queden ...
per la 22a Fira de Santa Llúcia

L'Agenda

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre tota l'actualitat de Canyelles al teu correu electrònic.

Si us plau, activeu el javascript per enviar aquest formulari

Les Palmeres avança en el projecte d'urbanització

L’Ajuntament de Canyelles iniciarà el procés d’urbanització de Les Palmeres en els propers mesos, tal i com estava previst en el pla d’actuació del govern presidit per l’Alcaldessa Rosa Huguet, després de reunir-se amb els veïns.

En l’assemblea de propietaris de les parcel·les de la urbanització celebrada el passat dissabte, Huguet i els tècnics municipals de l’Oficina de Desenvolupament Urbanístic han exposat la primera fase de les obres que consistiran en la pavimentació i connexió voluntària al clavegueram.

2014 01 11 ASEEMBLEA PALMERES 03Huguet ha manifestat davant dels propietaris de Les Palmeres que hi ha el compromís de l’actual govern de tirar endavant la urbanització de la zona i desencallar d’una vegada per totes el problema històric que s’ha arrossegat. Segons l’Alcaldessa, en tot moment l’Ajuntament s’adequarà a la situació de les persones i executarà l’obra en diferents fases per no crear un trasbals en les economies particulars.

En l’assemblea de dissabte, els propietaris de les parcel•les van poder recollir els certificats d’inscripció de la reparcel•lació que confirmen ser propietaris legals dels seus terrenys després que l’Ajuntament fes la inscripció del projecte de reparcel•lació al Registre de la Propietat. Així, doncs, i de manera definitiva, els titulars de les parcel•les tenen l’escriptura que certifica la propietat. Les persones que no van poder assistir a l’assemblea, a partir d’avui dilluns ja poden passar per l’Ajuntament a recollir-la.

Per tal de finançar una part de les obres d’urbanització, l’Ajuntament de Canyelles ha iniciat el procés per vendre 26 parcel•les de titularitat municipal, provinents del 10% d’aprofitament mitjà, situades a Les Palmeres. El procediment que s’utilitzarà per treure-les al mercat serà el de subhasta pública que es farà aproximadament entre març i abril. Aquestes parcel•les estaran exemptes de les càrregues d’urbanització, amb un cost de partida de 65 euros el metre quadrat, corresponent a la valoració cadastral.

Les obres previstes en la primera fase d’urbanització són la posada en marxa de la xarxa de sanejament existent a la conca orientada cap a Canyelles, i la consolidació estructural dels carrers amb problemes d’accessibilitat. El cost total serà de 900.000 euros. Aquesta fase estarà coberta amb la venda de les parcel•les esmentades anteriorment, i també a través de les quotes dels veïns. El pagament pels propietaris de les parcel•les es realitzarà de forma fraccionada en tres quotes, i si se sol•licita, l’Ajuntament s’adaptarà a la forma que faciliti el pagament dels particulars.
A partir del mes de març, els veïns que vulguin podran sol•licitar la llicència de connexió al clavegueram de forma voluntària. Aquesta llicència estarà exempta de pagament de la taxa i tindrà una garantia del 20% del pressupost presentat. Els costos de la connexió que tinguin els veïns es podrà deduir en properes quotes d’urbanització, prèvia justificació mitjançant la presentació de la factura.

2014 01 11 ASSEMBLEA PALMERES 012014 01 11 ASSEMBLEA PALMERES 02