fbpx

L'Agenda

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre tota l'actualitat de Canyelles al teu correu electrònic.

Si us plau, activeu el javascript per enviar aquest formulari

Nou pas endavant en les obres del sector de Les Palmeres

2018 12 05 sobresxarxasanejamentpalmeresS’obre el procés licitador d’una nova fase de la xarxa de sanejament

El procés urbanístic avança complint amb els terminis previstos

Un total de 18 empreses opten a la licitació de les obres d’una nova fase que completarà  la xarxa de sanejament de la urbanització les Palmeres. Aquest dimecres 5 de desembre ha tingut lloc l’acte d’obertura de sobres, de manera digital, amb les propostes de les diverses empreses que es presenten a aquest procés de licitació.

 

Aquest és un pas endavant més en el procés per regularitzar i dotar de serveis el sector de Les Palmeres en el marc del procés urbanitzador que s’està duent a terme. En aquest cas, serà per a desenvolupar una nova fase de les obres de la xarxa de sanejament, seguint el calendari establert i complint amb els terminis previstos, amb la qual s’aconseguirà que el 90% de la urbanització estigui ja connectada al clavegueram. Només restarà una petita part que s’abordarà en la cinquena fase del procés urbanístic, en què també es posarà en marxa la xarxa d’aigua potable.

Dotar de serveis i regular la situació urbanística de tot el municipi és una de les prioritats de l’Ajuntament de Canyelles i de l’equip de govern que lidera Rosa Huguet. Un dels processos més importants que està en marxa és el del sector de Les Palmeres, que es va aconseguir desencallar després de més de 40 anys d’estancament. Les obres d’urbanització s’estan fent per fases des del 2014, adequant-se en tot moment a la situació econòmica dels veïns, establint quotes baixes, per evitar que el cost sigui un trasbals en les economies familiars.

Fins al moment s’han fet part dels treballs de la xarxa de sanejament, s’han completat els treballs de pavimentació, s’han arranjat les voreres i els accessos als habitatges i s’està acabant d’instal•lar l’enllumenat públic, que es posarà en marxa aviat. Ara resta completar el sanejament, la xarxa d’aigua potable i una darrera fase de repavimentat i acabat de voreres que tancarà el procés.

A tot això cal afegir els treballs de millora i pacificació del trànsit que s’estan duent a terme de manera constant en aquest sector i d’altres del municipi. És el cas de la millora de l’accés principal als sectors Palmeres, Selva Meravelles i Muntanya del Mar, des de l’antiga carretera C-15. S’ha construït una illeta per regular aquesta entrada i reforçar-ne la seguretat. Uns treballs que s’han de completar amb la instal•lació d’enllumenat.