fbpx
Queden ...
per la 22a Fira de Santa Llúcia

L'Agenda

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre tota l'actualitat de Canyelles al teu correu electrònic.

Si us plau, activeu el javascript per enviar aquest formulari

Segueixen els treballs del desplegament de la xarxa d'aigua potable a les Palmeres

2023 03 08 obres desplegament xarxa aigua Les palmeresLes obres del desplegament de la xarxa d'aigua potable a les Palmeres segueixen endavant. Aquests dies, de nou, s'estan fent rasses i obrint alguns carrers per al pas de les canonades per duran l'aigua fins a les cases.

És per aquest motiu, que hi ha més moviment de màquines, vehicles pesants i algunes petites afectacions momentànies al trànsit necessàries per poder fer aquests treballs.

Procés urbanístic seguint el calendari

Es tracta de la sisena fase del procés urbanístic de les Palmeres, que correspon al desplegament de la xarxa de subministrament d'aigua potable. Són treballs iniciats a finals del 2022 i que continuaran durant aquest 2023, quan s'estan començant a instal·lar les canonades. Un procés que es fa progressivament per zones i que servirà per dur l'aigua potable fins a les aixetes de les llars.

Aquest és un pas endavant més en el procés per regularitzar i dotar de serveis el sector de les Palmeres en el marc del procés urbanitzador que s’està duent a terme. Fins al moment s’han fet els treballs de la xarxa de sanejament, s’han completat els treballs de pavimentació inicial, s’han arranjat les voreres i els accessos als habitatges, s'ha completat l'enllumenat públic, s'ha construït el dipòsit d'aigua potable i ara s'està fent el desplegament de la xarxa d'aigua i la instal·lació de canonades. Restarà una darrera fase de repavimentació i acabat de voreres que tancarà el procés. S'està seguint el calendari establert i s'està complint amb els terminis previstos.

2023 03 08 canonadesperaxarxa aigua potable les palmeres copiaDotar de serveis i regular la situació urbanística de tot el municipi és una de les prioritats de l’Ajuntament de Canyelles i de l’equip de govern que lidera Rosa Huguet. Un dels processos més importants que està en marxa és el del sector de Les Palmeres, que es va aconseguir desencallar després de més de 40 anys d’estancament. Les obres d’urbanització s’estan fent per fases des del 2014, adequant-se en tot moment a la situació econòmica dels veïns, establint quotes baixes, per evitar que el cost sigui un trasbals en les economies familiars.